Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
11 Листопада 2016

ОДИН ВЕЧІР – ЧОТИРИ АВАРІЇ

Упродовж двох годин 9 листопада в місті трапилося декілька ДТП. Не виключено, що вечір став аварійним через мряку та слизьку дорогу. Не обійшлося, звичайно, й без людського фактора.

Як повідомляють у міськвідділі поліції, першими учасниками ДТП стали автомобілі «Mazda» і ВАЗ, які не розминулися близько 16.00 на Голосківському шосе, поблизу РЕМу. Обійшлося без тілесних ушкоджень.

А вже через 30 хвилин дрібна аварія за участі «Citroen» і «Таврії» сталася на проспекті Грушевського, навпроти приміщення ДПРЧ-5 ДСНС. Та якщо й тут обійшлося без постраждалих, то вже за годину надавати медичну допомогу довелося на перехресті вулиці Чехова й Хмельницького шосе. Там не розминулися маршрутка №3 і спецавтомобіль рятувальників, які їхали на виклик. Декілька пасажирів «трійки» отримали травми у вигляді гематоми чола, забою передпліччя та плечового суглоба.

А на вул.Лесі Українки, поблизу готелю «Україна», у цей час автомобіль «Opel» розтрощив електроопору. Молодик із ознаками алкогольного сп’яніння взявся сперечатися з поліцейськими, мовляв, за кермом був не він. Однак очевидці пригоди саме його назвали кермувальником. Згодом, як повідомила працівник поліції Ольга ШМОРГАЛ, експертиза підтвердила, що чоловік їхав п’яним.

Наразі складено прококол за ст.130 КУПАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), автомобіль перебуває на штрафмайданчику.