П'ятница, 29 Березня 2024 р.
25 Листопада 2016

СМЕРТЕЛЬНЕ ЗІТКНЕННЯ З АВТОЦИСТЕРНОЮ

У жахливій аварії загинули випускники Кам’янець-Подільського ліцею з військово-фізичною підготовкою – 22-річні старші лейтенанти В’ячеслав МАРЧЕНКОВ та Олександр ОЛІЙНИК. Трагедія сталася вдень 22 листопада на Миколаївщині. Автомобіль «OPEL Vectra», в якому їхали четверо військовослужбовців, зіткнувся із автоцистерною «Scania». Троє пасажирів легковика загинули на місці, четвертий – у лікарні.

Як розповів начальник ліцею полковник Олександр РОЩУК, хлопці навчалися в одному класі. 2011 р. вступили до львівської Академії сухопутних військ на аеромобільний факультет, який перевели до Одеси. Військову академію закінчили 2015 р. В’ячеслав родом із Кам’янця-Подільського, Олександр – із Ярмолинців.

– Хороші хлопці, молоді лейтенанти, – із сумом каже полковник. – Разом училися, товаришували і за фатальним збігом опинилися в автомобілі, який зіткнувся з автоцистерною.

Як повідомляють Інтернет-видання, Олександр служив у 406 окремій арт-бригаді, а В’ячеслав – 32 реактивному полку ВМС. В Олександра  залишилася вагітна дружина.

В’ячеслава поховають сьогодні, о 12.00, на батьківщині його матері – в с.Пудлівці. Похорон Олександра запланований на 26 листопада.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» командування ВМС ЗСУ та особовий склад флоту висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблих.