П'ятница, 29 Березня 2024 р.
21 Квітня 2017

ТАРАНИЛИ І ПЕРЕВЕРТАЛИСЯ

Не минули Великодні свята без дорожньо-транспортних пригод, які траплялися і в місті, і в районі.

• Вранці 18 квітня 70-річний кам’янчанин припаркував «Daewoo Sens» на вул.Пушкінська і попрямував в аптеку по ліки. Коли ж повернувся, на нього чекав «сюрприз» – «поцілунок» у водійські дверцята.

Як повідомила інспектор сектора моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, у розпачі пенсіонер зателефонував до поліції та розповів про аварію. На повідомлення одразу ж відреагував інспектор із безпеки дорожнього руху Кам’янець-Подільського ВП капітан поліції Олег КОЛОМИЙ, який по гарячих слідах розшукав правопорушника. Ним виявився 52-річний кам’янчанин, котрий зізнався у скоєній ДТП і визнав свою провину. Автомобіль ВАЗ-21099, яким і було вчинено правопорушення, чоловік переховував удома.

• Наступного дня ввечері на польовій дорозі поблизу с.Вербка 25-річний житель с.Слобідка-Гуменецька, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, з’їхав у кювет і перекинувся. Із тілесними ушкодженнями водія госпіталізували до лікарні.

• 17 квітня, близько 21.45, на перехресті вулиць Лесі Українки та Пушкінської 53-річний кам’янчанин за кермом автомобіля ВАЗ-2107 зіткнувся із мотоциклом «Geon-250», яким керував 18-річний місцевий житель. Унаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

• Удень 15 квітня на перехресті вул.Північна та пр.Грушевського 46-річний водій «Skoda Octavia» зіткнувся з авто «Skoda Fabia», яким керував 55-річний кам’янчанин. У результаті ДТП водій «Skoda Fabia» та його пасажир, 33-річний житель с.Гуменці, отримали тілесні ушкодження, їм надали медичну допомогу на місці. Іншого водія із закритою черепно-мозковою травмою і забоєм головного мозку госпіталізували до реанімації.

Вл. інф.