Середа, 24 Квітня 2024 р.
12 Травня 2017

ДТП

ЛЕГКОВИК ЗІТКНУВСЯ З БУСОМ

ДТП

Уранці 10 травня жахлива аварія сталася неподалік від с.Гаврилівці. Після зіткнення легковика із маршруткою травмувалися п’ятеро людей, зокрема і двоє неповнолітніх.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області, 44-річний кам’янчанин на автомобілі «Нива» не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», яким керував 50-річний житель Тернопільщини.

У результаті ДТП водія «Ниви» із закритою черепно-мозковою травмою, політравмами, переломом кісток тазу госпіталізували до реанімації міської лікарні №1.

Травм також зазнали водій і троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких двоє неповнолітніх. 72-річна жителька Борщівського району із закритим переломом лівої плечової кістки опинилася в травматології міської лікарні №1, а 12-річна дівчинка із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку – у нейрохірургії. У водія мікроавтобуса діагностували забій грудної клітки, а у ще одного 17-річного пасажира – забій правої ноги. Їм надали меддопомогу без госпіталізації.

ПІД КОЛЕСАМИ – ПЕНСІОНЕР…

Удень 10 травня сталася ще одна аварія, цього разу в місті, на пр.Грушевського. 21-річний кам’янчанин, який керував «Citroen Berlingo», наїхав на 73-річного жителя с.Довжок. Чоловік переходив проїжджу частину в невстановленому місці та опинився під колесами. Внаслідок ДТП пішохід зазнав забою гомілки, йому було надано меддопомогу без госпіталізації.

…ТА ДИТИНА

А вдень 7 травня на перехресті вул.Пушкінська та пр.Грушевського 23-річний водій «Hyundai Sonata» наїхав на 11-річного хлопчика. Внаслідок ДТП дитина зазнала тілесних ушкоджень. Меддопомогу їй надали без госпіталізації.

Вл. інф.