Середа, 24 Квітня 2024 р.
7 Липня 2017

НАЇЖДЖАЛИ, НЕ ПРОПУСКАЛИ І ВРІЗАЛИСЯ

Зіткнення із «маршруткою», травмовані водії та пішоходи, понівечені автомобілі – все це наслідки аварій, що днями сталися у місті та районі. Лише за третій день липня поліція зафіксувала аж три ДТП.

НАЇЖДЖАЛИ, НЕ ПРОПУСКАЛИ І ВРІЗАЛИСЯ

– У реанімації опинився 42-річний водій «Ford Transit», який зіткнувся із маршрутним таксі №12 марки «Богдан». Аварія сталася 3 липня, опівдні, на перехресті пр.Грушевського та вул.Чехова. Як з’ясувала поліція, 39-річний водій «маршрутки», житель с.Кам’янка, розвертався, порушуючи Правила дорожнього руху, створив перешкоду водієві «Ford», котрий рухався назустріч, і допустив зіткнення. Удар був настільки сильним, що «Богдан» перекинувся на бік, а капот «Ford» потрощило. Втім найприкріше те, що важких тілесних ушкоджень зазнав водій легковика. На щастя, тоді водій «маршрутки» не перевозив пасажирів.

– Того ж дня, близько 15.00, поблизу с.Лисогірка ВАЗ із 66-річним водієм за кермом зіткнувся із «Mercedes-Benz», яким керував 60-річний житель с.Масівці Хмельницького району. Внаслідок аварії 42-річна жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

– Неспокійним видався і вечір. На перехресті вулиць Лесі Українки та Пушкінської 36-річний кам’янчанин за кермом «Toyota Pradо» зіткнувся з автомобілем «Renault Sandero», яким керувала 36-річна кам’янчанка. Тілесних ушкоджень зазнала 49-річна пасажирка «Renault».

– Вранці 4 липня на Орининському шосе 41-річний кам’янчанин за кермом мотоцикла «Alpha» наїхав на 62-річну жінку, котра переходила проїжджу частину поза пішохідним переходом. Із численними травмами жінку госпіталізували до міської лікарні №1. 

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.