Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Серпня 2017

ДТП

СПРИЧИНИВ ПОТРІЙНУ АВАРІЮ

6 серпня поблизу с.Жванець сталася потрійна ДТП, маємо і травмованих.

38-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Toyota Corolla», не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого зіткнувся з автомобілем «Peugeot Expert», за кермом якого був 58-річний житель с.Жванець.

У результаті аварії водій «Peugeot» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою «Mercedes» під керуванням 40-річного жителя Чернівців.

Унаслідок аварії травмувалися 23-річний пасажир «Toyota», в якого діагностували закритий перелом правої плечової кістки зі зміщенням, та водій «Peugeot» – у нього забій лівої ноги та попереку. Потерпілим надали медичну допомогу без госпіталізації.

НЕ ПРОПУСТИВ І ТРАВМУВАВ ПІШОХОДІВ

Не минув тиждень без ДТП і в місті.

Близько 22-ї години 7 серпня на перехресті вул.Данила Галицького та пр.Грушевського 40-річний водій легковика «Ford Sierra» не пропустив двох 51-річних пішоходів, які перетинали проїжджу частину не на зебрі, й наїхав на них. Внаслідок аварії чоловік і жінка зазнали тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забоїв. Потерпілих госпіталізували до нейрохірургічного відділення міської лікарні №1.

За матеріалами ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.