П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
25 Серпня 2017

НЕВГАМОВНІ «ШУМАХЕРИ»

Зіткнення трьох авто, наїзд на дівчину та страшні травми – хроніка дорожньо-транспортних пригод шокувала й цього тижня.

17 серпня, близько 16.00, неподалік від с.Суржинці житель с.Слобідка-Рихтівська, керуючи автомобілем ГАЗ-24, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з «Toyota Corolla» під керуванням 35-річного жителя Чернівецької області. Внаслідок ДТП двоє пасажирів «Toyota» зазнали тілесних ушкоджень, їм надали меддопомогу без госпіталізації.

19 серпня на вул.Пушкінська зіткнулися аж три автомобілі. Водій буса «Opel Movano», виїжджаючи із двору будинку, не надав переваги автомобілю «Audi», який обганяв ВАЗ-2102 по головній. На щастя, водії та пасажири не постраждали.

20 серпня, після півночі, в с.Кадиївці водій невстановленого авто наїхав на 18-річну місцеву жительку, яка йшла узбіччям дороги. Дівчина зазнала закритої травми живота, компресійного перелому двох ребер – і була госпіталізована до міської лікарні №1.

Цього ж дня на перехресті вул.Лесі Українки і Пушкінської зіткнулися «Daewoo Lanos» та ЗАЗ. Пасажирка останнього зазнала закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови. Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні №1.

За матеріалами ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.