П'ятница, 29 Березня 2024 р.
15 Вересня 2017

ДТП

НАВІТЬ «ЗЕБРА» НЕ ВРЯТУВАЛА

НАВІТЬ «ЗЕБРА» НЕ ВРЯТУВАЛАПід колесами автомобіля загинув 67-річний кам’янчанин. Трагедія сталася 8 вересня на пр.Грушевського, поблизу кафе «Вежа».

Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 46-річна кам’янчанка, керуючи автомобілем «Peugeot Bipper» і рухаючись у напрямку Хмельницького, не надала переваги в русі та наїхала на пішохода, який саме переходив проїжджу частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм кам’янчанин загинув на місці.

ПІСЛЯ ЗІТКНЕННЯ – ДО ЛІКАРНІ

•Ввечері 11 вересня на перехресті пр.Грушевського та вул.Данила Галицького 27-річний водій ВАЗ-2101 не надав переваги в русі та зіткнувся із велосипедистом, який їхав по головній у напрямку вул.Драгоманова. Внаслідок аварії 24-річний велосипедист зазнав закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою м’яких тканин голови та саден. Його госпіталізували до міської лікарні №1.

•Ввечері наступного дня на перехресті Хмельницького шосе та пр.Грушевського зіткнулися «Audi 100» під керуванням 21-річного жителя Дунаєвеччини та «Opel Vivaro», яким керував теж 21-річний житель Чемерівців. У результаті ДТП обидва водії зазнали закритих черепно-мозкових травм, струсу головного мозку.