П'ятница, 29 Березня 2024 р.
6 Жовтня 2017

ДТП

НЕБЕЗПЕЧНИЙ МАНЕВР ЦІНОЮ ЖИТТЯ

30 вересня дорога у черговий раз забрала життя людей. На межі Кам’янець-Подільського та Дунаєвецького районів, поблизу с.Абрикосівка, внаслідок фатального зіткнення двох автомобілів загинули одразу троє пасажирів. Ще двох у важкому стані госпіталізували до реанімації.

Як повідомили у поліції, 30-річний водій «Chevrolet Aveo», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де й зіткнувся з «Toyota Supra», за кермом якої був 39-річний житель Дунаєвецького району.

Останній матч Артура БезпалькаСеред загиблих в аварії були й кам’янчани – захисник ФК «Поділля» Артур Безпалько та його бабуся. Напередодні, 27 вересня, хлопцеві виповни-лося 17 років. Саме цього дня він зіграв свій останній футбольний матч проти команди «Оболонь-Бровар».

Хлопці з його команди відмовляються вірити у жахливу реальність, адже для них Артур був справжнім другом, перспективним футболістом і світлою людиною. Не можуть оговтатися від горя його мати, яка пересувається на візку, старша сестра та батько.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). Водієві, якого підозрюють у вчиненні ДТП і тримають під вартою в лікарні, загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Ольга БАНАХ.


ТРАВМУВАЛИСЯ І ВОДІЇ, І ПІШОХОДИ

Вранці 3 жовтня в с.Голосків 29-річний житель с.Улянівка, керуючи автомобілем ВАЗ-21015, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на 39-річного жителя с.Кептенці. Пішохода із відкритим переломом гомілки госпіталізували до ЦРЛ.

Наступного дня поблизу с.Гуменці 28-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz ML-500», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Volkswagen Golf», яким керував 44-річний кам’янчанин, якого із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставили до лікарні.

За матеріалами сектору комунікації поліції Хмельницької області.