Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Жовтня 2017

АВАРІЇ ЗІ СМЕРТЯМИ І ТРАВМОВАНИМИ

• Під колесами «ГАЗелі» загинула 75-річна пенсіонерка.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Русла-на МАРЧУК, смертельна аварія сталася 11 жовтня на пр.Грушевського, неподалік від ВПТУ №6, близько восьмої вечора. 23-річний житель с.Вербка, керуючи автомобілем, не переконався у безпеці дорожнього руху та наїхав на 75-річну жительку Дунаєвеччини, яка йшла проїжджою частиною дороги назустріч транспортним засобам. Від отриманих травм пенсіонерка загинула на місці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

– Остаточну крапку у справі поставить суд, – додала Руслана Марчук. – Можливо, якби жінка мала на одязі світловідбивальні елементи, водій зумів би завчасно її помітити. Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагедії.

• Як повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області, вранці того ж дня на перехресті вулиць Драй-Хмари та Огієнка 44-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем ВАЗ-2110, зіткнувся з легковиком «Toyota Camry», за кермом якого була 40-річна містянка. Внаслідок аварії жінка зазнала тілесних ушкоджень. Їй надали меддопомогу без госпіталізації.

• Ввечері 6 жовтня неподалік від с.Велике Залісся 43-річний житель Думанова, керуючи автомобілем ВАЗ-2108, наїхав на велосипедиста – 60-річного жителя с.Киселівка, який рухався по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП велосипедист зазнав забійної рани голови, перелому ребер, рваної рани гомілки та був госпіталізований до райлікарні.

Вл. інф.