Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
20 Жовтня 2017

БЕЗ ТРАВМ НЕ ОБІЙШЛОСЯ

Наїзд на жінку, травмована пасажирка автобуса та мопедист, – такі наслідки ДТП, що трапилися в місті та районі.

• Уночі 16 жовтня сталася аварія на пр.Грушевського, неподалік від перехрестя з вул.Чехова. 61-річний кам’янчанин, керуючи авто «Hyundai Tucson», наїхав на 54-річну жительку Довжка, яка перетинала проїжджу частину дороги в невстановленому місці поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка зазнала забою м’яких тканин обличчя, меддопомогу їй надали без госпіталізації.

• Того ж дня на перехресті вул.Князів Коріатовичів та пр.Грушевського 42-річний житель с.Рихта, керуючи автобусом сполученням «Кам’янець-Подільський – с.Кізя», щоб уникнути ДТП, мусив екстрено загальмувати. У результаті такого непередбачуваного маневру 43-річна пасажирка вдарилася об сидіння і зазнала травми голови та закритого перелому кісток носа. Решта пасажирів автобуса не травмувалися.

• Вранці 18 жовтня в с.Подільське 35-річна жителька с.Лучки, керуючи автомобілем «Ford Mondeo», зіткнулася з мопедом. Унаслідок аварії травмувалися 16-річний водій та 17-річний пасажир мопеда, обидва з с.Нефедівці. Потерпілим надали меддопомогу без госпіталізації.

За матеріалами сектору комунікації поліції Хмельницької області.