П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Листопада 2017

ДТП

ВИПИВ – ЗАБУДЬ ПРО КЕРМО!

6 листопада, близько третьої ночі, поліції повідомили про ДТП у Старому місті та пошкодження майна. З’ясувалося, що все це справа рук п’яного водія автомобіля «Mercedes».

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, працівники сектору реагування патрульної поліції оперативно перекрили основні шляхи руху автомобілів. Підозрюваного запримітили на вул.Пушкінська, він саме здійснював рух на вул.Шевченка, в бік вул.Північна, всупереч правилам дорожнього руху – водій авто «Mercedes» рухався назустріч іншим учасникам дорожнього руху, створюючи аварійну ситуацію.

– Порушника зупинили. Автомобіль мав механічні пошкодження бампера, а водій їхав, будучи напідпитку. «Драгер» показав у крові водія іномарки 1,35 проміле алкоголю. 27-річного правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння, – додала інспектор.

ЗБИВ ОДНОЛІТКА

Увечері 7 листопада на пр.Грушевського під колесами автомобіля «Volkswagen Arteon» опинився 18-річний студент, який перетинав дорогу на пішохідному переході. У результаті потерпілий зазнав перелому ноги і струсу головного мозку, його госпіталізували до міської лікарні №1.

– Водій автомобіля був тверезий, хлопець пояснив, що його засліпив зустрічний автомобіль. Наразі всі обставини ДТП з’ясовують правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження, – розповіла Руслана Марчук.

НЕ ПРОПУСТИВ І ЗІТКНУВСЯ

Вдень 4 листопада зіткнулися два автомобілі на Хмельницькому шосе.

Автомобіль «BMW» не надав переваги в русі службовому автомобілю державної охрони «Peugeot», що рухався на виклик. Обставини з’ясовує слідчо-оперативна група.

Вл. інф.