Четвер, 18 Квітня 2024 р.
8 Грудня 2017

БЛОКУВАЛИСЯ І ТРАВМУВАЛИСЯ

Викрадене авто – в паркані, травмовані пасажири і пішохід – такі наслідки нещодавніх дорожньо-траспортних пригод.

• Увечері 4 грудня в с.Залісся Перше п’яного водія на викраденому автомобілі мало того, що зупинив паркан, він ще опинився заблокованим у салоні авто.

Як з’ясувала поліція, 49-річний власник викраденого автомобіля «Daewoo Lanos» залишив його відчиненим біля магазину на декілька хвилин, а коли повернувся, за ним і слід простиг. Потерпілий одразу зателефонував до поліції.

Правоохоронці взялися прочісувати село і знайшли зловмисника за 1,5 кілометра від місця злочину. 27-річний місцевий житель в’їхав у паркан, і його заблокувало в салоні. Чоловік пояснив, що збирався поїхати до дівчини у Хмельницький.

• 1 грудня, близько 23.40, у с.Гуменці 26-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-2104, наїхав на 24-річного пішохода. Із переломом ноги постраждалого госпіталізували до Центральної райлікарні.

• 2 грудня, близько 11.00, поблизу с.Петрівське Дунаєвецького району 47-річний житель с.Нігин, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля, 46 і 19 років, зазнали закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Їм надали меддопомогу без госпіталізації.

• А через півгодини в с.Кульчіївці 32-річна кам’янчанка, керуючи автомобілем «Renault Kangoo», виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з «Mercedes Sprinter» під керуванням 30-річного жителя Старої Ушиці. Травмувалися троє пасажирів «Renault», зокрема і 4-річна дитина та 25-річна пасажирка мікроавтобуса. Меддопомогу їм надали на місці пригоди.

За матеріалами сектору комунікації поліції Хмельницької області.