Субота, 27 Квітня 2024 р.
22 Грудня 2017

ДТП

ЛІД І ВОГОНЬ ДЛЯ МАРШРУТОК

Через два лиха постраждали маршрутки.

20 грудня через ожеледицю на вул.Лесі Українки автомобіль «Peugeot» врізався в маршрутку. Як повідомили в поліції, обійшлося без постраждалих. Транспортні засоби зазнали дрібних пошкоджень.

А вранці 14 грудня допомога пожежників знадобилася маршрутці «Богдан». Рятувальники ДПРЧ-5, прибувши на місце, оперативно приборкали вогонь. Імовірна причина загорання – коротке замикання електромережі автомобіля.

Вл. інф.

ПІД ПРИЦІЛОМ – ПАСАЖИРИ І ПІШОХОДИ

І впродовж цього тижня травмувалися як пішоходи, так і пасажири. 

• Майже опівночі 16 грудня на перехресті вулиць Лесі Українки та Героїв Небесної сотні невстановлений водій «Audi А6» наїхав на 26-річного кам’янчанина, який перетинав проїжджу частину не «на зебрі». Внаслідок ДТП пішохід зазнав забоїв ноги. Поліція розшукує водія.

• Рано-вранці наступного дня на Пушкінській 53-річний водій «Hyundai Sonata» зіткнувся з припаркованим автомобілем «Mercedes», який належить 25-річному місцевому жителю. Внаслідок ДТП двоє пасажирів «Hyundai», місцеві жительки 1984 і 1989 рр.н., зазнали тілесних ушкоджень.

• 20 грудня, близько 13.00, на пр.Грушевського 53-річний водій автомобіля BAZ-22154 наїхав на 77-річну кам’янчанку, яка зненацька вийшла на проїжджу частину. Жінку із переломом ноги госпіталізували до міської лікарні.

За матеріалами сайту обласної Нацполіції.