Середа, 24 Квітня 2024 р.
26 Січня 2018

ДТП

РЯТУВАЛИ ТЕХНІКУ

Увечері 20 січня рятувальників покликали на «Тещин язик». На 270 кілометрі дороги «Житомир – Чернівці» бензовоз з’їхав із дороги в кювет.

Як повідомляє прес-служба 2 ДПРЗ, на місце прибуло відділення ДПРЧ-5. ДСНСники оглянули цистерни та автомобіль на наявність пошкоджень і розгерметизації та відключили акумулятор. Оскільки в ємності перевозилося 26 тонн дизельного пального, викликали іншу автоцистерну, аби його перекачати. Завдяки злагодженій роботі рятувальників, поліції та філії «Кам’янець-Подільської ДЕД» обійшлося без прикрих ситуацій.

А вдень 22 січня рятувальникам довелося витягувати автомобіль «екстреної», який забуксував на Біланівській набережній, рятуючи хворого.

Галина МИХАЛЬСЬКА.

СМЕРТЬ ПІД КОЛЕСАМИ

СМЕРТЬ ПІД КОЛЕСАМИ21 січня, близько 19.00, на перехресті вулиці Чехова та проспекту Грушевського на смерть було збито людину.

37-річний житель Хотинського району, рухаючись на автомобілі «Mercedes Sprinter» по проспекту Грушевського в напрямку центру міста, скоїв наїзд на 38-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину нерегульованого перехрестя.

Від травм пішохід загинув на місці події. Наразі слідчі з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

А ось 10 роками позбавлення волі може бути покараний винуватець аварії в Гуменцях, що сталася ще у вересні минулого року. Слідче управління ГУ Нацполіції області вже завершило досудове розслідування за цим фактом – і до суду направлено обвинувальний акт. Нагадаємо, що у результаті цієї аварії загинула 53-річна жінка і двоє чоловіків 31 та 17 років.

Було встановлено, що 30-річний водій «Chevrolet Aveo», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з «Toyota Supra» під керуванням 39-річного жителя Дунаєвецького району.

ПІШОХОДА ПРИВЕЗЛИ ДО РЕАНІМАЦІЇ

Увечері 20 січня на вул.Князів Коріатовичів 40-річний водій автомобіля «Ford Sierra» не обрав безпечної швидкості руху та наїхав на 55-річного ка­м’янчанина, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП пішохід зазнав закритого перелому кісток лівої гомілки зі зміщенням, гематом чола, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, травматичного шоку. Його госпіталізували до реанімації міської лікарні. Стан здоров’я – середньої важкості.

За матеріалами сектора

комунікації поліції Хмельницької області.