Четвер, 18 Квітня 2024 р.
28 Червня 2018

ТРИ АВАРІЇ Й ДВОЄ ПОТЕРПІЛИХ

22 червня в місті сталося дві дорожньо-транспортні пригоди.

О 16.30 на перехресті пр.Грушевського та вул.Героїв Небесної Сотні 50-річний кам’янчанин на автомобілі «Skoda Octavia» виїхав на регульоване світ­лофором перехрестя, де зіткнувся з «Daewoo Lanos» під керуванням 49-річного місцевого жителя. У результаті ДТП 55-річна пасажирка «Daewoo» зазнала закритого перелому правої ключиці та лопатки без зміщення. Меддопомогу їй надали без госпіталізації.

Ще одна автопригода трапилася близько 19.35 на вул.Лесі Українки. Юнак на автомобілі «BMW» не впорався з керуванням і врізався в дерево. На щастя, водій не постраждав, а от дерево впало на проїжджу частину і перекрило рух. Тож поліцейським довелося викликати рятувальників, які й ліквідували перешкоду.

Як виявилося, молодик перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – «драгер» показав близько двох проміле. Тож на водія працівники поліції склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного чи іншого сп’яніння). Автомобіль поміщено на майданчик тимчасового тримання.

Уранці 27 червня на перехресті вулиць Огієнка та Героїв Небесної Сотні 50-річна хмельничанка, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz ML» наїхала на 54-річну кам’янчанку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП потерпіла зазнала тілесних ушкоджень. Її госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектора моніторингу міськвідділу поліції.