П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
5 Жовтня 2018

ДТП

ВИПИВ І ВИРІШИВ… УТЕКТИ

У ніч на 2 жовтня співробітники патрульної поліції помітили автомобіль «Chevrolet», що від’їжджав від одного з нічних розважальних закладів. Оскільки водій маневрував проїжджою частиною, поліцейські вирішили його зупинити.

Однак законної вимоги поліціянтів горе-водій не виконав, навпаки, продов­жив тікати. На одній із вулиць наїхав на тротуарний бордюр, внаслідок чого в автомобіля відпало колесо, однак і це водія не зупинило. Проте поліцейські наздогнали його.

Порушником виявився 19-річний житель Дунаєвецького району. Після експертизи з’ясувалося, що він перебував у стані алкогольного сп’я­ніння. Водій пояснив утечу тим, що відпочивав у нічному розважальному закладі, добряче випив. Коли ж побачив патруль, зрозумів, що накоїв, і вирішив втекти від відповідальності. На правопорушника скла­дено адмінпротокол за ч.1 ст.130 КУпАП, що передбачає штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права керування транс­портними засобами на один рік.

НАЇЗД НА ДОРОЗІ

1 жовтня, близько 20.00, поліції повідомили, що на вул.Устима Кармалюка автомобіль збив пішохода.

32-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем ВАЗ-2109, не переконався у безпечності руху та наїхав на 70-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

У результаті постраждалий зазнав тілесних ушкоджень: закритий перелом обох кісток правої гомілки, забій правого плеча, ЗЧМТ, струс головного мозку. Його госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні №1. Транс­портний засіб поміщено на спецмайданчик. Тривають слідчі дії.

Прес-служба міськвідділу поліції.