Субота, 27 Квітня 2024 р.
26 Жовтня 2018

ДТП

ЧИ ВІДПОВІСТЬ ВОДІЙ ЗА ШКОЛЯРА?

Прикрий інцидент трапився 23 жовтня на перехресті вулиць Пушкінської та Огієнка – водій «десятки» зачепив школяра. На щастя, крім переляку, хлопець не зазнав серйозних тілесних ушкоджень.

Як прокоментував подію заступник міського голови Сергій БАБІЙ, відділ пасажирських перевезень, щойно стало відомо про цей випадок, за допомогою системи GPS оперативно встановив автомобіль і водія. Його та власника маршрутки викликали до міськради. Зі свідчень шофера, аби уникнути зіткнення, він під час маневрування боковим дзеркалом зачепив школяра, який впав на проїжджу частину, але швидко піднявся і пішов.

– Ми мали телефонну розмову з потерпілим – учнем 9 школи. Хлопець сказав, що почувається добре і не має претензій до водія, – додав Сергій Віталійович.

Наразі службове розслідування дорожньо-транспортної пригоди проводить міська поліція. Якщо вину водія буде доведено, то йому загрожує звільнення та покарання відповідно до законодавства.

Галина МИХАЛЬСЬКА.


МОПЕД ПІД ФУРОЮ

МОПЕД ПІД ФУРОЮУдень 24 жовтня на «зебрі» біля «п’ятачка», що перед ринком, сталася аварія. Мотоцикліст мало не опинився під румунською фурою МАН. На щастя, чоловік не зазнав тілесних ушкоджень – обійшлося переляком. Обидва учасники ДТП роз’їхалися за європротоколом.


ВРІЗАВСЯ ЧЕРЕЗ ГРАДУС

18 жовтня 30-річний кам’янчанин, керуючи ВАЗ-21011, на перехресті вулиць Драгоманова та Шевченка в’їхав у припаркований ВАЗ-11194. Обидва авто зазнали механічних пошкоджень. Поліція з’ясувала, що водій ВАЗ-21011 був напідпитку – «Драгер» засвідчив 2,14 проміле.

Вл. інф.