П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
16 Листопада 2018

ДТП

ЗБИЛИ НА ПЕРЕХОДІ

Минулої п’ятниці під колесами автомобіля опинилася 16-річна жителька Кам’янця-Подільського. Коли вона перетинала проїжджу частину на вул.Князів Коріатовичів по «зебрі», на неї наїхав автомобіль «Opel Omega», за кермом якого перебував кам’янчанин. Із незначними ушкодженнями потерпілу забрала «швидка».

ТРАВМИ І ЗІТКНЕННЯ

Удень 12 листопада на виїзді зі Славути, поблизу солодового заводу, сталася ДТП. Попередньо встановлено, що 69-річний кам’янчанин на автомобілі «BMW», намагаючись уникнути зіткнення із зустрічним автомобілем «ЗІЛ» під керуванням 51-річного місцевого жителя, в’їхав у автомобіль «Skoda», який був припаркований на узбіччі.

У результаті ДТП водій «BMW» зазнав тілесних ушкоджень: закритої черепно-мозкової травми та перелому трьох ребер. Його госпіталізували до хірургічного відділення Славутської ЦРЛ.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) ККУ, слідчі з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.