Четвер, 18 Квітня 2024 р.
7 Грудня 2018

ДТП

АВАРІЯ РЕЙСОВОГО З КАМ’ЯНЦЯ

АВАРІЯ РЕЙСОВОГО З КАМ’ЯНЦЯУранці 5 грудня поблизу с.Прибузьке Хмельницького району сталася ДТП. Попередньо встановлено, що 49-річний кам’янчанин, керуючи рейсовим автобусом сполученням «Кам’янець-Подільський – Стара Синява», не впорався з керуванням і допустив зіткнення з припаркованою вантажівкою «Газель-3302» під керуванням 52-річного жителя Кам’янець-Подільського району.

У результаті зіткнення травмувалися шість пасажирів автобуса. Їх доправили до Хмельницької обласної клінічної лікарні. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транс­портним засобом) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Водія автобуса затримано, найближчим часом на період досудового розслідування йому буде обрано запобіжний захід.


ПІШОХІД ОПИНИВСЯ В ТРАВМАТОЛОГІЇ

Того ж дня, близько 20.00, у Кам’янці-Подільському, на Хмельницькому шосе, 34-річний чоловік на автомобілі «Iveco Daily» скоїв наїзд на 67-річного пішохода, який, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння і рухався по узбіччю дороги в попутному напрямку.

У результаті ДТП чоловік зазнав закритого перелому ребра, тому був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.