Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
21 Грудня 2018

ДТП

АВАРІЯ ОБІРВАЛА ЖИТТЯ ТРЬОХ КАМ’ЯНЧАН…

ДТП ДвірецьЖахлива звістка про аварію, що сталася 18 грудня на Житомирщині, сколихнула всю Україну. У цій страшній катастрофі розбилися на смерть троє кам’янчан, а вижив лише 8-річний хлопчик.

Того ж дня містяни розпочали збирати кошти для лікування хлопчика.

За повідомленням ГУ Нацполіції Житомирської області, ДТП сталася 18 грудня, близько 7.45, у с.Двірець Житомирського району. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Opel», 38-річний кам’янчанин, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Toyota». У результаті загинули водій та двоє пасажирів автомобіля «Opel»: 38-річний і 71-річний жителі Кам’янця-Подільського. Ще один 8-річний пасажир зазнав травм, його було доставлено до Житомирської обласної дитячої лікарні.

Також ушкоджень зазнали водій та пасажирка автомобіля «Toyota»: 37-річна жителька м.Новоград-Волинський і 45-річна громадянка Польщі. Їх доставили до лікувальних закладів Житомира. Нині поліція з’ясовує причини та обставини події.


…ТА ДВОХ БУКОВИНЦІВ

ДТП ДовжокТого ж дня ввечері на Кам’янеччині трапилася ще одна смертельна аварія, яка відібрала життя у двох жителів Чернівеччини. Тра­гедія сталася близько 18.50 поблизу с.Довжок.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, попередньо встановлено, що 46-річний житель Чернівецької області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito», не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «DAF XF95» із напівпричепом під керуванням 63-річного жителя Івано-Франківської області.

Внаслідок ДТП водій «Mercedes» і його пасажир, 49-річна жителька Чернівецької області, від травм загинули на місці події. Рятувальники ДПРЧ-6, котрі прибули на виклик, за допомогою спецінструменту деблокували тіла загиблих із понівеченого автомобіля.

Водієві ж вантажівки надали меддопомогу без госпіталізації.

Наразі слідчі з’ясовують обставини аварії.


ПОСТРАЖДАЛИ ПІШОХОДИ

14 грудня, близько 7-ї ранку, в с.Жванець 44-річний житель Чернівецької області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не врахував дорожньої обстановки, виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на двох місцевих жителів: 44-річних чоловіка та жінку, які рухалися в зустрічному напрямку.

Пішоходи зазнали тілесних ушкоджень, їх було госпіталізовано.