П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
5 Квітня 2019

ДТП

ПОСТРАЖДАЛИ ПІШОХОДИ…

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися двоє молодих людей. Аварія сталася ввечері 28 березня на Хмельницькому шосе.

22-річний кам’янчанин на автомобілі BMW, рухаючись по Хмельницькому шосе в напрямку вул.Чехова, наїхав на двох молодих чоловіків 20 і 21 року, які перетинали дорогу по пішохідному переходу.

У результаті ДТП один із пішоходів відбувся забоями, а от іншого госпіталізували до реанімаційного від­ділення міської лікарні із тілесними ушкодженнями.

…І ВОДІЇ ТАКОЖ

...І ВОДІЇ ТАКОЖ– Удень 30 березня на Хмельницькому шосе водій в’їхав у електроопо­ру. 68-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Nissan», не переконався в безпечності маневру під час зміни смуги руху, зіткнувся з авто «Opel Astra» під керуванням 47-річного водія, після чого наїхав на електроопору. Водія «Nissan» госпі­талізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

Рятувальники, котрі прибули на виклик, відключили АКБ автомобіля.

– На жаль, 3 квітня аварія відібрала життя у 28-річного кам’янчанина. Поблизу с.Міцівці наш земляк на автомобілі «Таврія» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем «Skoda Оctavia». У результаті зазнав тілесних ушкоджень і під час транспортування до лікарні помер. Його 50-річного батька із переломом лівої ноги госпіталізували до Дунаєвецької ЦРЛ.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.