Четвер, 25 Квітня 2024 р.
11 Червня 2010

ЗАТРИМАЛИ ЩЕ ОДНИХ ГРАБIЖНИКIВ

Низку грабежів нещодавно було скоєно неповнолітнім гр.К. Наприкінці квітня, близько 23.40, він, змовившись із гр.С., поблизу автобусної зупинки «К-ПЕМЗ» відібрав у громадянки сумочку з речами, завдавши матеріальної шкоди на суму 1200 грн. 7 травня разом зі ще одним спільником пізно ввечері вирішили пограбувати двох дівчат, котрі відпочивали на лавці у дворі будинку №37 на вул.Пушкінська. У гр.Ч. вони відібрали сумку, в якій знаходилися мобільний телефон «Samsung», паспорт, кредитна картка, 40 євро та 100 грн. Також без сумки залишилася і її подруга гр.С. Малолітні грабіжники «розжилися» на 10 доларів і 30 грн., ключі від квартири, студентський квиток, банківську картку на отримання стипендії. Загальна шкода, заподіяна обом потерпілим, становить майже 1000 грн.

На цьому злочинці не зупинилися і вирішили вийти «на промисли» 9 травня. Спочатку, близько 01.30, біля супермаркету «Фокстрот» вони, погрожуючи застосуванням насильства, відібрали у гр.С. сумочку, в якій були мобільний телефон «Nокіа», гаманець із грошима, дисконтна картка супермаркету, банківська картка, ключі та інші речі, загальна вартість яких становила близько 600 грн. Далі грабіжники повернули на вул.Князів Коріатовичів, де у дворі будинку №7 підійшли до двох хлопчаків і відібрали у них мобільні телефони і гроші.

Та, зрештою, удача відвернулася від злочинців. Правоохоронці вийшли на слід грабіжників і затримали їх. За розкриття цих грабежів було нагороджено начальника міськвідділу міліції Юрія ДАХНА «За відзнаку в службі» I ступеня та оперативників карного розшуку Віктора ВIННIЧУКА та Богдана БАЙТАЛЮКА – «За відзнаку в службі» II ступеня.

Проти грабіжників порушено кримінальну справу за ст.187 ККУ.