П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
12 Листопада 2010

ОДНИМ АБЗАЦОМ

МІСТО

4 листопада. •Близько 01.00 у приміщенні клубу (вул.Лесі Українки) гр.О., 1993 р.н., втратила гаманець із грошима і студентський квиток.

•Під час сімейної суперечки у квартирі (вул.Гагаріна) чоловік вчинив хуліганські дії відносно дружини.

5 листопада. •Близько 07.00 із подвір’я (пров.Кам’янецький) невідома особа викрала велосипед, який належить гр.Ж., 1989 р.н.

•Близько 11.00 у під’їзді (вул.Шевченка) гр.Л., 1985 р.н., погрожувала фізичною розправою колишній свекрусі.

6 листопада. На дискотеці (вул.Харченка) невідома особа шляхом вільного доступу викрала куртку, яка належить гр.П., 1993 р.н.

8 листопада. Близько 18.30 невідома особа на вул.Князів Коріатовичів спричинила тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин обличчя гр.Н., 1960 р.н.

9 листопада. Невідома особа з бару (пр.Грушевського) викрала зі столика мобільний телефон, який гр.А., 1988 р.н., залишила без нагляду.

10 листопада. Невідома особа біля магазину (пр.Грушевського), зловживаючи довірою, заволоділа мобільним телефоном і грішми гр.Д., 1980 р.н.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції з роботи із громадськістю та ЗМІ, капітан міліції.

РАЙОН

У ніч на 1 листопада. •У с.Кам’янка невстановлена особа, розбивши віконне скло, проникла у недобудований будинок гр.К., 1976 р.н., звідки викрала саморобний зварювальний апарат і шурупокрут «Електро». Сума завданого збитку встановлюється.

•У с.Нігин невстановлена особа з підсобного приміщення гр.Р., 1977 р.н., викрала саморобний зварювальний апарат. Сума збитку встановлюється.

6 листопада. Близько 16.50 у с.Жванець гр.С., 1981 р.н., під час сварки, яка переросла у бійку, навмисно наніс тілесні ушко-дження у вигляді закритої травми черевної порожнини, травматичного розриву тонкої кишки, що призвело до великої крововтрати і смерті гр.Р., 1958 р.н.

У ніч на 5 листопада. У с.Зіньківці невстановлена особа, розбивши віконне скло, проникла у приміщення Кам’янець-Подільського будівельного ліцею, звідки викрала два електродвигуни. Сума збитку встановлюється.

Микола МАЗУР, заступник начальника РВ УМВСУ в Хмельницькій області, підполковник міліції.