Четвер, 25 Квітня 2024 р.
25 Лютого 2011

ВІД БІЙКИ ДО РЕАНІМАЦІЇ

Увечері 16 лютого у квартирі на вул.Пушкінська між співмешканцями виникла суперечка, яка закінчилася численними тілесними ушкодженнями молодої жінки. Наразі вона перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні. Як зазначає помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю та ЗМІ капітан міліції Наталія КАСАПЧУК, останнім часом збільшилася кількість звернень з приводу вчинення насильства в сім’ї.

Сьогодні вже нікого не здивуєш тим, що син б’є батька або матір, чоловік – дружину. За станом на 1 лютого, на профілактичному обліку в міськвідділі міліції перебувають 33 осіб, які вчинили насильство в сім’ї. Минулого року працівниками міліції було винесено 38 офіційних попереджень про недопустимість вчинення насильства. До адміністративної відповідальності за порушення вимог ст.173-2 КУпАП притягнуто 38 осіб.

Варто зауважити, що у місті є служби, які надають допомогу жертвам насильства в сім’ї. Це міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та відділ у справах сім’ї та молоді міської ради. Якщо ж необхідно терміново припинити насильство, телефонуйте за номером: 102.