П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Серпня 2011

МОБІЛЬНИК – «МЕНТУ». «МЕНТА» – В ТЮРМУ

І не сподівався 18-річний кам’янчанин, що в одну із субот ледь не попрощається з новеньким телефоном останньої моделі. Того дня разом із другом вони відпочивали у Старому місті та роздивлялися новесенький мобільний. Раптом до них підійшов молодик, представився правоохоронцем і попросив дати йому телефон. Узявши його до рук, він тут же сказав, що мо­більний крадений, знаходиться у розшуку, і він його вилучає. Хлопці, напевне, так злякалися, що навіть показати посвідчення псевдоміліціонера не попросили. 

А злочинець, скориставшись німим здивуванням, розвернувся і швидко попрямував геть. Оговтавшись від такої зухвалості, друзі відразу зателефонували до міліції.

– Опергрупа у складі оперуповноважених Богдана КОЗОРИЗА, Олександра СЕРВЕТНИКА і члена громадського формування міськвідділу міліції Сергія ПАСІЧНИКА одразу виїхала на місце події, – розповідає помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю та ЗМІ капітан міліції Наталія КАСАПЧУК. – Потерпілі стежили за грабіжником і в телефонному режимі розповідали правоохоронцям його маршрут. Коли злочинець побачив наших працівників, то вирішив позбутися від речового доказу, кинувши телефон із Новопланівського мосту. Мобільний потрапив у траву і навіть не побився. 

Грабіжником виявився раніше судимий за такий же злочин 25-річний непрацюючий кам’янчанин, який того дня йшов у райвідділ, щоб відмітитися.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.186, ч.2 (грабіж), ККУ.