Субота, 20 Квітня 2024 р.
19 Серпня 2011

ОЦЕ ТАК ВИПИЛИ ВИНЦЯ…

16 серпня житель м.Обухів через власну не­обережність і довірливість так і не потрапив на київський експрес, що виїжджає з міста о другій ночі. За декілька годин до відправлення потяга до чоловіка підійшли дві циганки і відразу сказали: «Мужик, давай вип’ємо вина». «Давай», – довго не думаючи, відповів той, і дав «дівчатам» 20 гривень на пійло. Звідки ж було йому знати, що малолітні циганки (одній – 14 років, другій – 16) через годину обдеруть його, як липку. 

Принісши пакет із вином, трійця випила по чарочці-другій, а потім… Чоловік прокинувся – ні потяга, ні дівчат, ні телефона, ні грошей. Одразу ж звернувся до лінійного відділу на станції Кам’янець-Подільський УМВСУ на Південно-Західній залізниці.

– Злочин вдалося розкрити по гарячих слідах, – розповідає дізнавач лінійного відділу старший лейтенант міліції Дмитро ДАЧКОВСЬКИЙ. – Вкрадені гроші циганки почали витрачати в одному з барів міста, біля якого ми їх і впіймали. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.185 ККУ (крадіжка).