П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
2 Вересня 2011

СТЕРЕЖІТЬСЯ АВТОКИДАЛ!

І якщо кам’янчани практично не потрапляють на вудочку автомобільних «кидал», то деякі жителі інших міст країни таки примудряються, не перевіривши, купити транспортний засіб. Саме в таку халепу потрапив нещодавно житель Києва, придбавши автомобіль «Mercedes-Benz CKL-500» за чималу суму. За документами автівка числилася на обліку в нашому 4-му ВРЕР. 

– Коли цей чоловік приїхав, щоб зняти автомобіль з обліку, під час огляду транспортного засобу та перевірки реєстраційних документів ми виявили підробне свідоцтво про реєстрацію, – каже начальник 4-го ВРЕР ВДАІ Сергій НАГОРНИЙ. – Номерні знаки також не належали цьому авто. За номером кузова авто в нашому відділені не зареєстровано, до того ж з 2008 року знаходиться в розшуку. Доручення й те було фальшивим. Тож свідоцтво про реєстрацію та доручення були вилучені. Митники надали нам повідомлення, що зазначений транспортний засіб пригнаний з Польщі. 

Нині «Mercedes» знаходиться на штрафмайданчику, а потерпілий звернувся до суду.

Такі випадки не поодинокі. Цьогоріч жертвами шахраїв стали декілька власників мопедів, деякі з мопедів знаходяться в розшуку Інтерполу. Звертаємося до всіх громадян, які мають намір придбати транспортний засіб: перш ніж здійснити покупку, перевірте через відділення РЕР, чи не має автомобіль і документи на нього ознак підробки. Цим Ви вбережете свої нерви та гроші.