П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Вересня 2011

А ЯКБИ ХЛОПЧИК ПРОМОВЧАВ?..

Нещодавно працівники СКР міськвідділу міліції затримали 32-річного кам’янчанина, який примусив неповнолітнього хлопчика до статевих стосунків. 

Зустрівши на вулиці малого, він запросив його до себе в гості, мовляв, має дитині показати щось цікаве. Щойно хлопчик переступив поріг дому, як чоловік з доброго дядечка перетворився у справжнього монстра. Задовольнивши свою статеву похіть, він відпустив перелякану жертву додому.

Пережиті жахіття читалися на обличчі дитини, і батьки миттєво зрозуміли, що з сином щось сталося. Він нічого не приховував і все розповів мамі з татом. 

– Шоковані батьки одразу ж звернулися в міліцію, – каже перший заступник начальника міськвідділу міліції Олександр КУЛЬКО. – За лічені години нам вдалося встановити особу злочинця. Його буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Відповідно до частини 3 статті 153 ККУ «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі. У ході розслідування з’ясувалося, що злочинець і раніше займався розбещенням неповнолітніх, але всі його жертви досі мовчали. Зазвичай він підходив до дітей, які гралися на дитячих майданчиках, входив до них у довіру, а далі діяв за звичним сценарієм. Чому діти так легко вірили незнайомцю, не зрозуміло. Звертаюся до батьків із проханням наказувати своїм дітям не довіряти незнайомим і в жодному разі нікуди з ними не йти!