П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Листопада 2011

КРАСТИ НЕ БУЛО СОРОМНО…

9 листопада до міськвідділу міліції із заявою про крадіжку грошей звернувся власник майстерні з ремонту побутової техніки. До кінця дня опер­уповноважені СКР міськвідділу міліції Валентин ЗЕЛЕНИЙ і Богдан БАЙТАЛЮК встановили особу крадія. 

Як повідомила помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю та ЗМІ Наталія КАСАПЧУК, ним виявилась давня подруга та односельчанка потерпілого. Напередодні дівчина завітала до майстерні, щоб, як завше, побалакати за чашкою кави. Хлопці сприймали її як свою, адже були всі з одного села, тож особливо й не приховували, де в майстерні лежать гро­ші. Однак коли майстри ви­йшли до відвідувачів, дівчина залишилась сама та, довго не 

думаючи, викрала 1100 грн. Швиденько розпрощавшись із хлопцями, крадійка віддала борг одногрупникам, погасила кредит і накупила продуктів харчування. 

Дивує те, що дівчина із заможної родини, вона ніколи ні в чому собі не відмовляла. Свій вчинок правоохоронцям пояснила тим, що виділені батьками кошти закінчилися, а попросити в борг вона соромилась. За цим фактом порушено кримі­нальну справу за ст.185, ч.1, ККУ (крадіжка).