Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Грудня 2011

САМОГУБСТВУ ЗАВАДИВ ПАТРУЛЬ

11 грудня працівники патрульної служби міськвідділу міліції Юрій ПАНЧУК та Анатолій ЯВОРСЬКИЙ врятували від безглуздої смерті 25-річного кам’янчанина.

Як розповіла помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю та ЗМІ Наталія КАСАПЧУК, того вечора молодик зі своїм братом і його дівчиною відпочивали в місцевому кафе. Близько 21.00 до нього зателефонувала дружина і повідомила, що хоче розлучитися. Ця звістка настільки приголомшила чоловіка, що він не вигадав нічого іншого, ніж спробувати  покінчити життя самогубством. Зіславшись на те, що йому необхідно побути наодинці, молодик залишив компанію і подався геть. Хоч він нічого і не розповів братові, але від того, як змінилося обличчя і настрій, той зрозумів, що сталося щось недобре.

Чоловік попрямував до урвища каньйону річки Смотрич, а коли вже зібрався стрибнути вниз, в останній момент його схопив брат, який непомітно йшов позаду, і втримав над прірвою. Не гаючи часу, дівчина брата викликала міліцію. 

Наряд патрульної служби прибув за лічені хвилини. Міліціонери змінили вкрай знесиленого рятівника, прикували себе наручниками до хлопця та, тримаючись один за одного, продовжували втримувати самогубця над каньйоном. Тим часом на допомогу прибула слідчо-оперативна група, члени якої за допомогою троса витягнули бідолаху. Завдяки вчасному виклику та злагодженій роботі правоохоронців молоде життя було врятовано.