Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
13 Січня 2012

ВИБАЧТЕ… А ТУТ Є НОУТБУК?

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Кам’янець-Подільського МВ затримали молодика, який заробляв на розкішне життя краденими ноутбуками. 

Починаючи з серпня минулого року, по місту зареєстровано 5 крадіжок ноутбуків з гур­тожитків навчальних закладів. За свідченнями потерпілих, кімнати вони надовго без нагляду не залишали, однак цього часу для крадія було достатньо. 

Правоохоронці затримали 25-річного  мешканця району, батька малолітньої дитини. Чоловік певний час працював на заводі, а залишившись без роботи, вигадав спосіб, як заробити на життя. Молодик навідувався до гуртожитків та під виглядом студента заходив до приміщення. Де можна поживитись чужим май­ном, заздалегідь він не знав, тож стукав у двері кімнат навмання. В одних просив вибачення, що помилився дверима, а в інших, користуючись відсутністю господарів, крав ноутбуки. Крадене продавав знайомим, посилаючись на те, що займається продажем побутової техніки. Зароблені в такий спосіб кошти він не ніс у родину, а витрачав на гулянки в розважальних закладах. 

Чоловік у скоєному зізнався, поки що вилучено 4 викрадені ноутбуки. Проти зловмисника порушено кримінальну справу за ч.3 ст.185 ККУ (крадіжка), тривають слід­чі дії.