П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2012

ЦІНА ДРУЖБИ

Втратою новенького фотоапарата обернулося для 16-річного ка­м’ян­чанина фото на пам’ять на фоні осіннього Старого міста. Проте днями працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей довели, що втрата була імітованою.

Того листопадового дня троє друзів фотографувались у Старому місті. Коли присіли відпочити на лавці біля Ратуші, один з них попросив роздивитись фотоапарат, непомітно сховав його під лавкою і запропонував про­йтись до Вітряної брами. Та вже за декілька хвилин знайшов привід повернутись і непомітно забрати сховане. Того ж дня на міському ринку хлопець заробив 250 гривень, збувши ви­крадене випадковій людині. Власник виявив пропажу увечорі того ж дня, одначе йому і на думку не спадало, що новенькому фотоапарату «приробив ноги» його друг. 

– Хлопці дружили ще з першого класу, тож довіряли один одному, – зазначає начальник ВКМС капітан міліції Юрій ПЛЮТА, – а спонукала хлопця до крадіжки нагальна потреба в грошах, адже він планував зустріти Новий рік разом з дівчиною. Та за свій вчинок хлопець відповість по закону, міру покарання йому визначить суд. 

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.