Субота, 20 Квітня 2024 р.
2 Березня 2012

ТРАГЕДІЯ НА ЗАМКОВОМУ МОСТУ

Вранці 25 лютого 34-річна мешканка Карвасарів позбавила життя свого 4-місячного сина, після чого й сама стрибнула із Замкового мосту в річку. Проте спроба самогубства виявилася невдалою – із важкими травмами жінку було доправлено до реанімаційного відділення міської лікарні. 

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, особу жінки було встановлено, проте тіла немовляти знайти і досі не вдалося.

– Вранці того дня до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від невідомої громадянки про те, що молода жінка на її очах стрибнула з мосту, – розповідає помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ Наталія КАСАПЧУК. – Вдалося з’ясувати, що молода мати, перебуваючи у власному будинку на вул.Карвасари, взяла на руки 4-місячного сина і пішла на прогулянку. Про що вона думала, гуляючи поблизу Замкового мосту, невідомо. Однак із невстановлених мотивів жінка позбавила сина життя, а потім і сама стрибнула з мосту.

Вдома жінка залишила чоловіка і майже десятирічну доньку. Як повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВСУ Юрій ПЛЮТА, сім’я була цілком благополучною і матеріально забезпеченою, будинок і присадибна ділянка доглянуті, велося будівництво нового будинку. Зі слів сусідів і родини, стосунки в сім’ї були нормальними, алкоголем ні чоловік, ні дружина не зловживали. Дитина була бажаною, і мама доглядала за своїм сином дуже дбайливо. Що трапилося того нещасливого дня, і що підштовхнуло жінку на злочин та самогубство – не може пояснити ані чоловік, ані сама жінка, котра уже опритомніла в лікарні та зізналась у скоєному.

– Лікарі припускають, що в жінки відбулося загострення післяпологової депресії, яке й спричинило таку неадекватну поведінку, – зазначає Юрій ПЛЮТА. 

Сьогодні з чоловіком та старшою донькою працює психолог Центру соці­альних служб для молоді. А важкотравмована жінка з численними переломами ніг, хребта, ребер, забиттям м’яких тканин проходить курс лікування в реанімаційному відділенні міської лікарні. Як повідомив головний лікар міської лікарні Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, стан хворої стабільно важкий. Медики зі свого боку зробили все, що в їхніх силах. На хвору очікує важкий і довготривалий період відновлення здоров’я.

За фактом злочину порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 ККУ, тривають слідчі дії.