П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
4 Травня 2012

НЕ ВІДМОВЛЯЙТЕ ЖІНЦІ В КОХАННІ, БО ВОНА РОЗІБ’Є ВАШЕ СЕРЦЕ

Днями неймовірних відчуттів захотіла 30-річна кам’янчанка, та замість палких обіймів її обранець отримав тяжке тілесне ушкодження.

Того квітневого дня компанія молодих людей відзначала день народження друга. Добряче насвяткувавшись у кафе, вирішили продовжити на квартирі в подруги. Знову тости, випивка, танці – і дві пари розійшлися по кімнатах. Третя пара прибрала зі столу та вийшла перекурити до кухні. Саме там молодиця зрозуміла, чого вона хоче, – чоловіка, який знаходився поруч. Однак той від інтимної пропозиції відмовився. Жінка не сподівалась отримати таку відповідь, яка її обурила і розгнівила. Запропонувавши ще два рази і не отримавши згоди, та встромила кухонного ножа чоло­вікові в ліву руку. Ніж прорізав її наскрізь, пошкодив легені та зупинився в сантиметрі від серця. Стікаючи кров’ю, чоловік набрав номер 102. Через декілька хвилин слідчо-оперативна група та швидка прибули на місце.

Побачивши правоохоронців, молодиця зрозуміла, що скоїла злочин і гірко заплакала. Через пристрасть вона геть забула про власних неповнолітніх дітей і, втративши контроль, скоїла непоправне. 

– Поки що жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, – зазна­чає старший оперуповноважений СКР Максим НІСХОДОВСЬКИЙ. – Проти неї порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» ККУ, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років.

Якою буде міра покарання, ви­значить суд, а от кому потрібні її діти? Напевно, відповідь на це запитання вона шукає щодня.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.