Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Травня 2012

«ДЖЕНТЛЬМЕНАМ УДАЧІ» ЗАВАДИЛА МІЛІЦІЯ

Ввечері 8 травня в Кам’янці-Подільському працівники сектору карного розшуку на гарячому затримали гастролерів з Хотинського району, які за допомогою спеціального диво-пристрою обкрадали дороге авто біля магазину.

23-річний та 33-річний злодії завітали до нашого міста з метою обікрасти декілька машин та заробити легкі гроші. Аби реалізувати цю справу, вони мали спе­ціальний електронний при­стрій, який зчитує коди сигналізацій на автівках. Свою майбутню жертву хлопці вишукували біля одного з місцевих супермаркетів. Тож коли під’їхав дорогий автомобіль, хлопці вирішили, що пора діяти. 

Власник автомобіля, нічого не підозрюючи, нажав на кнопку сигналізації. В цей же час один зі злочинців натиснув на свій пристрій. Поки його напарник пішов пильнувати чоловіка, зло­дій почав нишпорити по машині, шукаючи гроші на цінні речі. Але не так сталося, як гадалося. 

Кам’янчанин повернувся за 5 тис.грн. І яким був його подив, коли побачив молодика, який виходив з його авто. Не очікуючи такого перебігу подій, грабіж­ники кинулися тікати, а чоловік – їх наздоганяти. 

– Правоохоронці, маючи інформацію про залітних гастролерів, були напоготові й відслідковували кожен крок бандитів, щоб впіймати їх на гарячому, – розповів начальник міськвідділу міліції Юрій ДАХНО. – Поки що молодики знаходяться в ІТТ, проти них порушено кримінальну справу за ст.186 «Грабіж», тривають слідчі дії. Міру покарання визначить суд. 

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції і ЗГ та ЗМІ.