П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Травня 2012

НЕВДЯЧНА РОДИЧКА

Родинні стосунки чи гроші?!.. На це запитання відповіла 15-річна жителька району, яка обікрала родичів.

11 травня дівчина приїхала в місто, аби зустрітися із друзями та відпочити. Час пролетів непомітно, і на автобус вона запізнилася. Маючи рідну тітку в місті, вирішила заночувати у неї. Вранці дівчина поїхала додому, а тітка з чоловіком не знайшли фотоапарату «Sony», який завжди знаходився в одному місці – у стінці вітальні. Тож 14 травня вони звернулися до міськвідділу міліції із заявою про крадіжку.


Працівники кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу швидко знайшли злодія. Дівчина добровільно повернула фотоапарат і в усьому зізналася. Свій вчинок вона пояснила тим, що в школах відбуваються випускні вечори, і їй потрібні гроші, аби розважитися з друзями. А фотоапарат – легка нажива, яку вона планувала продати, а на отримані гроші – потусуватися. Але чомусь дівчина не подумала, що за свій вчинок сплатить штраф у розмірі 850 грн. і впише у біографію кримінальну справу за ст.185 ч.1 (крадіжка) ККУ.

Правоохоронці стверджують, що останнім часом почастішали злочини за участю родичів, де родинні цінності поступаються матеріальному збагаченню. На жаль, за гостинність дівчина сповна «віддячила» родичам – замість того, аби попросити гроші у батьків, вирішила вкрасти.