П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Червня 2012

ЗА ПРИНИЖЕННЯ – НОЖЕМ У ГРУДИ

У ці вихідні правоохоронці затримали 26-річного жителя с.Велике Залісся, який ножем пирнув 23-річного односельця. На щастя, останній залишився живим. 

Інцидент стався 3 червня, близько 18.00, в с.Велике Залісся, в будинку на вул.І.Франка. 

Того дня молодики сиділи за пляшчиною та балакали про життя-буття. Все було нібито спокійно. Але, як розповів старший слідчий слідчого відділу слідчого управління УМВСУ в Хмельницькій області, старший лейтенант міліції Олександр МОСКАЛЬЧУК, потерпілий чи не щодня словесно ображав та принижував 26-річного жителя села. І того вечора він йому нагрубив та вдарив по обличчю. Будучи напідпитку, нічого кращого, як помститися кривднику та покарати його за допомогою ножа, хлопцеві в голову не прийшло. Він пішов додому, взяв кухонний ніж і вдарив односельця. Медики, які приїхали на виклик, зафіксували проникаюче поранення грудної клітини зліва (пробита легеня) і відвезли потерпілого, який був у вкрай важкому стані, до ЦРЛ. 

На сьогодні стан хлопця задовільний. А проти 26-річного жителя району порушено кримінальні справи за ст.15 ч.3 (замах на вбивство), ст.115 ч.1 (умисне вбивство) ККУ. Слідчі дії тривають, а міру покарання визначить суд. За свій вчинок на п’яну голову хлопець може на 7-15 років опинитися за гратами.