Субота, 20 Квітня 2024 р.
6 Липня 2012

АНІ ГРОШЕЙ, АНІ ПРОДУКТІВ

30 червня молодий хлопець видурив у 63-річної кам’янчанки 650 грн.

Жінка мешкає сама. Чи то сусіди порадили здати куток, чи сама так вирішила, але, зваживши всі «за» та «проти», розмістила оголошення в місцевій газеті. 30 червня в квартирі пролунав телефонний дзвінок. Хлопець назвався Віталієм та домовився, що прийде подивитися на кімнату. Зайшовши до оселі, вів себе виважено, чемно, розпитував про умови винайму. Його влаштовувало все. Він уважно слухав жінку та з усім пого­джувався. 

Вибравши слушну нагоду, завів мову про те, як важко пенсіонерам прожити на пенсію. Мовляв, продукти харчування постійно дорожчають. Хлопець так «промив мізки» старенькій, що та вже зібралась на ринок, аби поповнити запаси харчів. Новоспечений «квартирант» зупинив жінку 

та запропонував свої послуги. Після того, як вони разом написали список необхідних продуктів, старенька дала хлопцеві гроші та торбину. «Помічник» пішов, та не повернувся. Ввечері того ж дня старенька звернулася до міліції.

– Наразі правоохоронці проводять перевірку, – зазначає начальник міськвідділу міліції Юрій ДАХНО. – Вже не вперше люди стають жертвами власної довірливості, яка виступає основною складовою для здійс­нення шахрайств. 

Шановні мешканці міста та району, спілкуючись із не­знайо­мими людьми, не втрачайте пильності та уважності, щоб зуміти відрізнити правду від чергової байки!

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.