П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2012

ЗНЯЛА ЧАРИ, ЗОЛОТО І ГРОШІ

Золотий ланцюжок, дві золоті каблучки і 2800 грн. стали власністю шахрайки, якій довірилася 18-річна студент­ка місцевого вишу. Сценарій, розіграний пройдисвіткою, мало чим відрізнявся від інших таких злочинів.

30 серпня, близько 16.00, прогулюючись пр.Грушевського, до першокурсниці підійшла смаглява жінка років 40 і запитала, як їй зорієнтуватися в місті. Слово за слово, і жінка запевнила дівчину, що її родина має чимало проблем, мати хворіє, а все через наведені вроки, які можна зняти, читаючи молитву над хлібом, золотом і грошима. В цей момент до них долучилася ще одна жінка, яка запевнила студентку, що лише ця ворожка зможе їй допомогти. Перелякавшись, дівчина віддала шахрайці все, що потрібно для ритуалу, а сама, за її ж наказом, пішла трьома перехрестями. Коли повернулася, на місці вже нікого не було. Наплакавшись досхочу в гуртожитку, потерпіла звернулася до правоохоронців.

– Застерігаємо жителів міста і району: будьте обачними і не довіряйте незнайомцям. Якщо до вас на вулиці підійшли з такими розмовами, не вірте, а одразу ж зателефонуйте в міліцію, детально опишіть ситуацію та незнайомців, – зазначає начальник міськвідділу міліції Юрій ДАХНО.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.