Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Листопада 2012

МИСЛИВЕЦЬ ЗА СУМОЧКАМИ

Днями працівники карного розшуку міськвідділу міліції затримали 38-річного грабіжника, який «працював» за принципом: «Хто рано встає, тому Бог дає».

Щоранку він прогулювався вулицями мікрорайону Жовтневого і придивлявся до поодиноких перехожих жінок. Зовні звичайний чоловік, а насправді – хижак, який вичікував слушного моменту: наблизившись до жінки впритул, виривав сумочку і тікав.


– Постраждали три кам’янчанки, – зазначив перший заступник начальника МВ майор міліції Олександр Кулько. – 25 жовтня, близько 6.45, на вулиці 30 років Перемоги він викрав сумочку, в якій був мобільний телефон, косметика та банківські картки 23-річної кам’янчанки. Наступною жертвою стала 29-річна жінка, в якої 28 жовтня, близько 7.00, він вирвав сумку і забрав 50 гривень. 30 жовтня, близько 6.40, 55-річна ка¬м’янчанка залишилась без сумочки, особистих речей і 200 гривень. Наступного дня при черговій спробі його затримали правоохоронці.

Порушено кримінальні справи за фактами грабежів. По закінченню слідства чоловік понесе «зароблене власноруч» покарання, яке йому визначить суд.

Наталія КАСАПЧУК, речник

начальника міськвідділу міліції.