Субота, 11 Травня 2024 р.
25 Січня 2013

ПРИГОДИ ФАМІЛЬНОГО ЗОЛОТА

Нещодавно працівники карного розшуку повернули юній кам’янчанці її фамільні прикраси – золоті сережки, які в її родині вже не одне покоління передають по жіночій лінії.

Напередодні Нового року компанія студентів відпочивала у квартирі їхньої подруги. Вживали міцні напої, веселилися, словом, «заряджалися» перед дискотекою. Один юнак, не розрахувавши власних сил, перебрав із спиртним, тож його залишили в кімнаті, щоб протверезів. Коли хлопець прокинувся, в квартирі було тихо, а на годиннику – нулі. Понишпоривши в оселі, молодик натрапив на гаманець, в якому замість грошей лежали золоті сережки. Не вагаючись, він прихопив їх із собою, а наступного дня залишив у ломбарді. 

– Вранці дівчина не змогла знайти прикрас і одразу ж звернулася до правоохоронців. Оперативники вийшли на слід крадія – товариша дівчини. Хлопець зізнався у скоєному, викупив і повернув дівчині сережки, не забувши вибачитися, – зазначив оперуповноважений СКР Валентин ЗЕЛЕНИЙ.

  Та попри такий «джентльменський» крок, за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, а міру покарання визначить суд.

Наталія КАСАПЧУК,

речник начальника міськвідділу міліції.