П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
1 Лютого 2013

І СТРИЖКА НА ПАМ’ЯТЬ…

Днями правоохоронці міськ¬відділу міліції встановили особу злочинців, які привласнили 7 тис.грн.

Ввечері 24 січня після роботи додому повернувся 36-річний кам’янчанин. Чи то від утоми, чи через неуважність, але в коридорі загального користування він залишив барсетку.

На повернення чоловіка та батька з нетерпінням чекали рідні, тож слово за слово – і про забуту річ він згадав через 30 хвилин. Коли вийшов з квартири, за барсеткою і слід простиг…

…А за декілька хвилин до цього сусід ішов провідати брата. Помітив барсетку і прихопив її із собою. Їдучи в таксі, добре оглянув знахідку і натрапив на 4 тис.грн., які поклав до кишені, а речовий доказ залишив в автомобілі.

 …За годину водій помітив чужу річ. Коли її обнишпорив, знайшов банківські картки, а поруч із ними – вказані пін-коди. Не вагаючись, він зателефонував товаришу-таксисту, і вже разом вони зняли всі кошти –  

3 тис.грн., які витратили на розваги.

 Сусід же із 4 тисячами поїхав до Хмельницького розважитися із ріднею. Єдине корисне, що зробив для себе, – підстригся.  

– Але недовго ласі до чужого залишались безкарними. За 3 дні оперативники знайшли горе-крадіїв, які у скоєному зізналися. Проводяться слідчі дії, розпочато кримінальне провадження за ст.185 ККУ (крадіжка), – зазначив старший оперуповноважений СКР міськ¬відділу міліції Володимир ГУМЕННИЙ.

Наталія КАСАПЧУК,

речник начальника міськвідділу міліції.