П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2013

НЕ ЛІКУЄШ МІЙ НІС – ЗЛАМАЮ ТВІЙ!

Заступивши на чергування, лікар-травматолог міської лікарні й не сподівався, що за декілька годин сам опиниться на лікарняному ліжку.

В ніч на 9 лютого, близько 3.00, слідчо-оперативна група міськвідділу міліції терміново виїхала до місцевого травмпункту, отримавши дзвінок від чергового лікаря. Він повідомив, що до них по допомогу звернувся 21-річний кам’янчанин з тілесними ушкодженнями, який був напідпитку. Міліціонери запропонували хлопцеві звернутися із заявою про побиття. Проте отримали різку відмову, мовляв, впав сам, відпочиваючи в нічному клубі.

Черговий лікар оглянув хлопця, в якого був зламаний ніс, все занотував і викликав вузького спеціаліста. І ось тут почалося… Незважаючи на людей у погонах і медперсонал, молодик почав всіх лаяти, хизувався впливовими батьками та заважав медикам працювати. Заспокоївшись, вмився і глянув на себе в дзеркало. Чи то розпухлий ніс, чи алкоголь спонукали до такого кроку, але юнак розвернувся і зацідив кулаком лікареві в обличчя. Той знепритомнів.

– Обом постраждалим «поремонтували» носи. Наразі лікар перебуває на лікарняному, а щодо юнака за фактом хуліганських дій розпочато кримінальне провадження за ст.269 ч.1 ККУ, санкція якої передбачає штраф у розмірі 8500-17000 грн., або ж арешт до 6 місяців, чи обмеження волі до

5 років, – розповів перший заступник начальника Олександр КУЛЬКО.

Батькам довелося добряче червоніти за вчинок сина й зі сльозами на очах просити вибачення як у медиків, так і в правоохоронців.

Наталія КАСАПЧУК,

речник начальника міськвідділу міліції.