Субота, 20 Квітня 2024 р.
2 Травня 2013

ДВА ІНЦИДЕНТИ ЗА ДВА ДНІ

Дивакуватий молодик, котрий у солом’яному капелюсі 27 квітня йшов через Новопланівський міст, звернувся до кам’янчанина із запитанням: «Чи готовий ти вмерти за Україну?». Невідомо яка пролунала відповідь, але молодик вдарив перехожого палицею по голові.

2мужик.jpgЯк коментує речник начальника міськвідділу міліції Наталія КАСАПЧУК, кров залила обличчя чоловіка і його одяг, та потерпілий не розгубився і відібрав «зброю». Нападник не відступав: дістав ножа і одним махом прорізав одяг і поранив під грудьми. Лише супротив постраждалого зупинив його. Він розвернувся і пішов. Потерпілому одразу ж надали меддопомогу, стан його здоров’я задовільний.

Як стало відомо, цей же молодий чоловік через два дні вчинив ще одне правопорушення. Коли він вигулював свого собаку, його обурило те, що до монумента воїнам-визволителям поклали штучні вінки і квіти, а не живі. Як нам повідомили в міліції близько 8.00, 29 квітня він згорнув вінки із пам’ятника та спалив їх на алеї у сквері Танкістів. Замість них чоловік поклав букет живих тюльпанів.

За лічені хвилини прибула слідчо-оперативна група, яка його і затримала. Наразі він перебуває на лікуванні.