Субота, 27 Квітня 2024 р.
17 Травня 2013

СЛІДАМИ ЗЛОЧИНІВ

ТРИ ДНІ В ОБНОВЦІ

Лише три дні похизувався у вкрадених кросівках 22-річний кам’янчанин, доки його не «роззули» правоохоронці.

Під час травневих свят старі знайомі не минули нагоди зустрітися в Старому місті й випити чарку. Дружне тріо веселилося до вечора. Наш герой чи то горілки мало випив, чи то встиг протверезіти, тож і проводжав друзів по домівках. Але впали йому в око мобільний телефон, навушники і кросівки найстаршого товариша, які й «прилипли» до його рук.

– Наступного дня телефон хлопець здав у ломбард за 200 грн., якими одразу ж похмелився, – розповідає начальник ВКМСД міськвідділу міліції Юрій ПЛЮТА. – Навушниками він користувався, а в кросівках навіть козиряв по місту.  

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 ККУ (крадіжка).

Наталія КАСАПЧУК, речник начальника міськвідділу міліції.

ЩЕДРИЙ «УЛОВ»

Понад 200 незаконно виловлених рибин з річок Збруч і Ушиця та трьох браконьєрів днями «вполювали» міліціонери ВООДВ райвідділу міліції.

Правоохоронці на гарячому впіймали горе-рибалок, котрі за допомогою рибацьких сіток незаконно виловлювали карасів, пліток, щук, коропів. Весь конфіскований вилов передали для харчування в територіальний центр тимчасового перебування в с.Жванець.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст.249 ККУ. Нечисті на руку рибалки постануть перед законом. А загалом, з початку операції «Нерест» затримано 8 осіб, котрі незконно рибалили.

Галина ВЕЛИЧКО.