П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Січня 2014

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ОРУДУЮТЬ ГРАБІЖНИКИ

Два цинічні грабежі днями сталися в Кам’янець-Подільському районі. Молодики відкрито відібрали гроші та цінні речі в 27-річної кам’янчанки та 78-річного дідуся.

Як розповіла інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Ольга ШМОРГАЛ, 3 січня, близько 23.00, жінка поверталася з роботи із с.Слобідка-Гуменецька. В темряві помітила незнайомців, які йшли за нею по п’ятах. Налякавшись, молодиця кинулася навтьоки, однак неподалік від сільського Будинку культури грабіжники її наздогнали, бризнули в очі сльозогінною речовиною, штовхнули, вирвали сумку й накивали п’ятами.

У руках крадіїв опинилися гаманець із 2 тис.грн., мобільний телефон і кредитна картка, яку потерпіла одразу ж заблокувала.

А вже за два дні ввечері злочинці пограбували жителя с.Княгинин. Вони, зірвавши вхідні двері, зайшли до оселі самотнього дідуся. Діяли за таким же сценарієм: розпускали руки і бризкали в очі сльозогінною речовиною. Погрожуючи, випитали, де лежать гроші, й без докору сумління відібрали в самотнього пенсіонера всі заощадження – 6 тис. 400 грн.

Наразі за цими двома фактами райвідділом міліції відкрито кримінальні провадження за ст.186 ККУ. Міліціонери намагаються встановити осіб грабіжників.