Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Січня 2014

КРИМІНАЛ

НА «АДАМС» НАПАЛИ НЕВІДОМІ В МАСКАХ

13 січня, за 10 хвилин по опівночі, через незачинені задні двері прохідної на І поверх центрального офісу увірвалися троє чоловіків у чорних масках. Вони напали на 52-річного охоронця, били його по голові та тулубу, зв’язали скотчем, накинули на голову бушлат і залишили в такому стані. Злочинці відібрали в охоронця мобільний телефон і, маючи 18 ключів від кабінетів, які прихопили з шафи на прохідній, вирушили господарювати на «Адамсі». За чутками, грабіжники поцупили 10 тис. доларів та золото.

Наразі правоохоронці райвідділу міліції ретельно перевіряють усі деталі злочину, підраховують, яких збитків завдав підприємству візит непроханих гостей, і встановлюють осіб у масках.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186. Однак після проведення експертиз і слідчих дій його можуть перекваліфікувати і на розбій.   

ПО ЗДОБИЧ – ДО СУСІДІВ

Правоохоронці з Тернопільщини за руку впіймали кам’янецьку родину, яка обкрадала жителів Чортківського, Борщівського, Бучацького, Гусятинського і Монастириського районів. Дружна сімейка вчинила майже півсотні крадіжок у підвалах, гаражах і квартирах, не гребувала городиною, консервацією, порожньою тарою, каністрами, посудом, технікою, велосипедами, старими побутовими приладами… У такий спосіб батьки, двоє синів і зять заробляли на життя. На справу вирушали вночі на власній вантажівці. 

Завдячуючи посиленому відпрацюванню міліціонерами населених пунктів, крадіїв вдалося впіймати у смт Скала-Подільська. Правоохоронці помітили припаркований бус з номерними знаками сусідньої області. В салоні була лише жінка, яка не горіла бажанням спілкуватись із чоловіками й помітно нервувала. Ще б пак, адже машина була завалена краденим, а з хвилини на хвилину із «заробленим» мали повернутися чоловік, син і зять. Їх, хоча й не всіх, дочекалися стражі порядку. Глава сімейства накивав п’ятами – наразі його розшукують.