Четвер, 25 Квітня 2024 р.
21 Березня 2014

КРИМІНАЛ

17.03.2014 – 21.03.2014

МІЛІЦІОНЕРИ ВИШПИГУВАЛИ НАРКОТОРГІВЦЯ

Три місяці співробітники карного розшуку райвідділу міліції вистежували наркоторгівця й зафіксувати 3 факти продажу наркотиків. Вони з’ясували, що 24-річний житель району ховав наркотики в скляні банки, які закопував у дворі, продавав товар лише постійним клієнтам. Оперативники вилучили в горе-бізнесмена майже 500 г канабісу, за приблизними підрахунками його вартість на «чорному ринку» складає понад 20 тис.грн.

Наразі «бізнесмену» повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін до 10 років з конфіскацією майна.

Олександр ЗАВАДСЬКИЙ, начальник райвідділу міліції.

У РАЙОНІ ЗНИКАЛИ САМШИТИ…

Мисливці за зеленими насадженнями поцупили 230 кущів самшиту в Старій Ушиці та 90 – у с.Колибаївка. Чи були це одні й ті ж крадії, наразі встановлюють правоохоронці. А ось підприємці, які вирощували декоративні дерева на продаж, зазнали чималих втрат.  

ПОДВІЙНА КРАДІЖКА

Міліціонери розшукали неповнолітніх, які двічі обчистили один і той же магазин у с.Оринин, завдавши власнику збитків на суму понад 10 тис.грн. Як повідомив начальник дитячої кімнати Ігор КАМІНСЬКИЙ, крадіжку скоїли двоє вихованців місцевого інтернату. Частину поцупленого (горілку, цигарки, рибальські снасті, навушники тощо) заховали в покинутих будинках, решту – спожили разом із друзями.

Проти неповнолітніх порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ. Одному із них, раніше судимому, світить в’язниця. Іншого, імовірно, буде засуджено умовно або взято на поруки.

Галина МИХАЛЬСЬКА.