Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Березня 2014

МАШИНИ ЗНИКАЛИ І В МІСТІ, І В РАЙОНІ

За словами заступника начальника – начальника кримінальної міліції Олександра КУЛЬКА, 17 березня з двору будинку на пр.Грушевського зник ВАЗ-2105, а наступного дня на вул.Тімірязєва – ВАЗ-2109. У ніч на 22 березня під час перевірки двору на вул.Пановецька правоохоронці Віктор Столаба та Володимир Жмурко на гарячому затримали 20-річного жителя сусіднього району. Автокрадій у всьому зізнався й привів оперативників до раніше викраденого «Жигуля».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.289 ККУ, санкція якої передбачає штраф або позбавлення волі на 3-5 років. Викрадену дев’ятку й досі шукають.

Районні правоохоронці теж затримали двох молодиків, які викрали чужий автомобіль, а перед тим ще й побили його власника.

Ввечері 58-річний житель району порався по господарству, аж раптом у його «Renault» врізався «Mercedes». Власник вибіг на дорогу, а двоє молодиків напідпитку намагалися втекти. Чоловік спробував їх затримати, натомість отримав лопатою по голові. На підмогу вибігли зять і теща, які теж потрапили під роздачу.

Потерпілі втекли до будинку, а зловмисники трощили все, що потрапляло під руки. А потім один із хуліганів сів у «Mercedes», інший – в авто потерпілого, й поїхали.

Правоохоронці оперативно розшукали авто, яке п’яний дебошир залишив на місцевій фермі, а сам у приміщенні спокійно спав. 28-річного крадія та його 18-річного помічника затримано. 

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.

Ольга ШМОРГАЛ, інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції.